maanantai 1. toukokuuta 2017

                            Turkinpippuripiirakka







Pohja:
5 dl vehnäjauhoja
5 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
2 tl soodaa
2,5 dl vettä
200 g rasvaa
1 tl suolaa
1 dl piimää
2 munaa

Kuorrutus:
200 g vaniljatuorejuustoa
100 g voita
tomusokeria
2 tl vaniljasokeria
päälle turkinpippurirouhetta

1. Sekoita kulhossa vehnäjauhot, sokerit, vaniljasokerit ja soodat.
2. Keitä kattilassa vesi, rasva ja suola ja lisää seos kuiviin aineisiin.
3. Sekoita piimä ja munat ja lisää ne muun taikinan joukkoon.
4. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 20-30 min.
5. Pehmitä voi pehmeäksi. Lisää tuorejuusto ja vatkaa. Lisää tomusokeria niin, että se on sopivan paksuista. Lisää vaniljasokeri.
6. Ripottele päälle turkinpippurirouhetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti